Rub & Stub er en praksisorienteret socialøkonomisk konsulent-, undervisnings- og eventvirksomhed, der kombinerer teori og praksis for at forebygge madspild, skabe en mere bæredygtig madkultur og gode rammer for frivillighed.
Rub & Stub startede og udviklede i 2013-2016 Europas første spisehus, der dagligt serverede mad lavet på overskudsvarer og involverede frivillige i den daglige drift
Rub & Stub er nu uden spisehus, men arbejder stadig med de samme værdier, som var bærende for Spisehuset: bæredygtighed, mindre madspild, troen på de store, men også nære fællesskaber og glæden ved gode madoplevelser.
Vores mission er simpel:
At inspirere mennesker til bæredygtig handling gennem en praksisorienteret tilgang til at minimere madspild.
1361 København, Hovedstaden
ANDRE OPLYSNINGER OM: "Spisehuset Rub Stub"
I Grønne Sider:ANDRE OPLYSNINGER
I De Grønne Sider:
I Den Grønne Kalender:
I Det Grønne Bibliotek:
I Den Grønne Opslagstavle:
I Det Grønne Arkiv: