Gourmandiet er en slagterbutik. Men ikke en helt almindelig slagterbutik.
Først og fremmest har butikken et stort udvalg af kød og charcuteri i høj kvalitet, hvor en del af det er økologisk - bl.a. det fantastisk krogmodnede oksekød. Herudover kan man finde masser af delikatesser, økologiske/biodynamiske vine af høj kvalitet.
I Gourmandiet kan man også spise. Til frokost mandag til lørdag (lørdag er der også brunch) og om aftenen torsdag, fredag og lørdag i stearinlysets skær. Man sidder i stole med lammeskind og kan følge med i butikkens liv... og selv handle på vej hjem - også om aftenen!
Takeaway og catering er også tilgængeligt hos Gourmandiet. Se hjemmesiden for detaljer - her kan du også se menukort til frokost og aften
Gourmandiet bliver drevet af Peter Steen, der ejer stedet sammen med Ålbæk Specialiteter.
Peter har medvirket i Mik Schaks puplic service, hvor han fortæller om kød. Han holder også foredrag for grupper, hvor han fortæller om opdræt, racer, modning og økologi, hvor arrangementet afrundes med middag! Foredragene kan evt. kombineres med vinsmagning af vores faste Sommelier Nils Thyge.
Gourmandiet har åbnet en slagterskole, hvor alle der gerne vil vide mere om kød, kvalitet, opdræt m.m. og har lyst til at prøve kræfter med udskæring eller pølsemageri kan deltage.
2100 København, Hovedstaden
ANDRE OPLYSNINGER OM: "Gourmandiet"
I Grønne Sider:ANDRE OPLYSNINGER
I De Grønne Sider:
I Den Grønne Kalender:
I Det Grønne Bibliotek:
I Den Grønne Opslagstavle:
I Det Grønne Arkiv: