1. Grønne Sider
  2. »
  3. Organisationer
  4. »
  5. Diverse organisationer
  6. »
  7. AndelsTanken Langeland
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

AndelsTanken er et netværk, hvis formål er at gøde jorden for en ny dansk andelsbevægelse.

AndelsTanken har som mission at støtte op om en ny andelsbaseret udviklingsmodel, som finder sin form i mødet mellem den oprindelige danske andelstanke og det moderne samfunds vilkår, udfordringer og muligheder.

I den sammenhæng nyder vi opbakning fra en skønsom blanding af eksperter, tænkere, frivillige og specialister, der tilsammen er med til at kvalificere vores bestræbelser.

AndelsTanken arbejder således løbende med at udfolde en række gensidigt samvirkende projekter og initiativer, der bidrager til en social og miljømæssig bæredygtig omstilling af det danske samfund.

AndelsTanken i praksis

På Langeland har lokale kræfter sat sig for at demonstrere AndelsTankens såkaldte andelsøkonomiske udviklingsmodel i praksis. Indsatsen er organiseret i et lokalt udviklingsråd under navnet AndelsTanken Langeland.

Bestræbelserne på Langeland har til formål at belyse mulighederne for lokaliseret udvikling – dvs. udvikling baseret på lokale interesser, behov og præferencer.

AndelsTanken Langeland er ikke forpligtet over for andet end de lokale initiativer, de er sat i verden for at understøtte. Men erfaringerne fra indsatsen er med til at vise vejen for fremtidige udviklingsråd rundt om i landet.

Nye udviklingsråd forventes at blive etableret i både eksisterende såvel som fremtidige lokalsamfund som følge af AndelsTankens tilknytning til projektbyggeriet Bæredygtig Bosætning. Læs mere om Bæredygtig Bosætning her og om AndelsTanken Langelands arbejde som udviklingsråd her.

Adresse:
Krageholmgård, ,
5900 Langeland, Syddanmark
Kontakt: Direktør, Hanne Christensen

ANDRE OPLYSNINGER OM: "AndelsTanken"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.