1. Grønne Sider
  2. »
  3. Handel og Butikker
  4. »
  5. Internet-butikker
  6. »
  7. Nøddebazaren
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Nøddebazaren.dk er en online nødde- og tørfrugtsbutik etableret i marts 2013.

Året før drog Mads Lønnberg til Sydamerika og smagte paranødder og andre brainfoods for første gang. Hjemkomsten og smagsforskellen fra de naturlige produkter fra kontinentet med verdens største regnskov til varerne i danske supermarkeder fødte idéen om at starte en nøddebutik.

De efterfølgende måneder gik med at etablere virksomheden, utallige smagsprøver og konceptudvikling. Et lille års tid senere åbnede Mads og familien de virtuelle døre til Danmarks første nøddewebshop.

I dag består vores sortiment af nødder, kerner, tørfrugter, kakaoprodukter og andre brainfoods. Vi bestræber os på løbende, i samarbejde med vores kunder, at tilføje flere sunde, økologiske og veganske produkter til vores produktvifte.

I 2014 foreslog en kunde, der var utilfreds med vores hasselnødder, at vi tog til Piemonte i Italien. Det førte os til en leverandør af dampede hasselnødder – vores i dag mest populære produkt. Vi kan derfor med glæde sige, at vi udvikler Nøddebazaren sammen med vores kunder – eller samarbejdspartnere, som vi kalder dem.

19. marts 2013: Efter 8 måneders forberedelse åbnede Nøddebazaren.dk med fire produkter: jumborosiner, mandler, cashew- og paranødder.

5. december 2013: Nøddebazaren og stifter, Mads Lønnberg, vinder IVÆKSTprisen ‘Årets Unge Håb’. Det blev samtdigt startskuddet til kampagnen Knæk Afgiften, der kæmper for sundere fødevareregler i Danmark.

4. oktober 2014: Vi er med til at etablere fodboldklubben Nøddealliancen og har siden været den stolte hovedsponsor.

1. december 2014: Vi indleder et samarbejde med organisationen Trees for the Future, der planter et træ i Afrika for hver ordre, vi modtager på webshoppen.

1. oktober 2015: Vi er med til at starte, og flytter samtidig ind i, det bæredygtige kontorfællesskab Greencubator.

26. marts 2017: Vi tager hul på Nøddebazaren KAPITEL 2 med en ny webshop og udfasing af al plastikemballage. Vi formulerer samtidig vores fire nye værdier, som vi arbejder ud fra. Læs mere om vores værdier nedenfor.

Adresse:
Nørrebrogade 20, 1. sal, ,
2200 København, Hovedstaden
Kontakt: Mads Lønnberg
Mobil: 60 60 02 60
Hjemmeside:
Kategorier:

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Noeddebazaren"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.