Cirkulær Samsø. Hvordan kan en ø blive mere bæredygtig?
Hvilke valg skal Samsø træffe for at få en mere bæredygtig fødevareproduktion og dermed en sundere natur? Klimakrisen og tabet af biodiversitet kalder på en anden vej end den kendte. Det handler om at nærme øens virkelighed til de mange drømme om en grøn ø, der drømmesmange har om Samsø. Øens succes med at indføre vedvarende energi leder til næste trin i udviklingen: hvordan man skaffer producerer mad på en bæredygtig måde.
Knud Tybirk er biolog, ph.d., med forskningsbaggrund og ph.d. rådgivning indenfor inden for natur, landbrug, biomasse m.v.med videre. Ansat i Samsø Kommune som leder af et 5-årigtfemårigt projekt om cirkulær økonomi og bæredygtig fødevareproduktion.
ANDRE OPLYSNINGER OM: "Forlaget Stauns"
I Grønne Sider:Forlaget Stauns
8305 Samsø, Midtjylland
Hvad skal vi gøre?
ANDRE OPLYSNINGER
I De Grønne Sider:
Forlaget Stauns
8305 Samsø, Midtjylland
I Den Grønne Kalender:
I Det Grønne Bibliotek:
Hvad skal vi gøre?
I Den Grønne Opslagstavle:
I Det Grønne Arkiv: