Mine favoritter Print side Tilføj Favorit

Borgerlyst

Info
Beskrivelse:

OM BORGERLYST

Borgerlyst er et samfundslaboratorium, der arbejder for at gøre det nemmere, sjovere og mere spontant at bruge sin handlekraft i hverdagen.

Nadja Pass og Andreas Lloyd startede Borgerlyst 5. juni 2010, da de satte sig for at udforske og opdyrke borgerlysten og se, hvor meget nyt engagement to helt almindelige og helt uafhængige borgere ville kunne skabe. Uden at have nogen i ryggen. Uden at søge støtte. Og 100% aktivt uorganiseret.

Undervejs har vi sammen afprøvet en stribe borgerlystne eksperimenter. Vi har udviklet lynkurser og redskaber, der kan hjælpe andre borgere med at udvikle deres ideer fra tanke til handling. Vi har læst, undersøgt og diskuteret os frem til en masse fælles tankegods. Vi har skrevet en håndbog. Vi har holdt en masse samtalesaloner. Vi er blevet inviteret til både udlandet og de bonede ministergulve for at hjælpe med at skabe politikudvikling og borgerinddragelse på nye måder. Og vi har mødt en masse borgerlystne mennesker, som vi har hjulpet igang med at starte deres egne projekter.

Kategorier:   
Fakta
Adresse:
Borgerlyst,
Ahornsgade 5,
2200 København, Hovedstaden
Kontakt: Nadja Pass
Mobil: 29 49 96 96
Hjemmeside:
Andre hjemmesider:

Efterlad en kommentar

Andre oplysninger

I De Grønne Sider:

Fandt 0 sider

I Øko-Kalenderen:

Fandt 0 sider

I Det Grønne Bibliotek:

Fandt 0 sider

I Den Grønne Opslagstavle:

Fandt 0 sider

I Det Grønne Arkiv:

Fandt 1 indhold

Samtalesalon om Grønne Glæder

Oprettet: 10. januar 2019
Nyhederne er fulde af dystre historier om klimaforandringer, forurening og uddøende arter, der gør én helt tung og træt. Men vi finder ikke modet til at handle i drøje rapporter og statistikker. Vi finder det først, når vi mærker den glæde og forundring, som naturen vækker i os: Når [...]
Startdato: 16. januar 2019
Slutdato: 16. januar 2019
Arrangør(er):

AOF Frederiksberg-København , Mellemrummet og Samtalesaloner v. Borgerlyst