Detaljer

Mine favoritter Print side Tilføj Favorit

Brenderup Højskole

Info
Beskrivelse:

Brenderup er en lille internationalt orienteret folkehøjskole på Nordvestfyn, der tager udgangspunkt i Det Internationale Kulturmøde. Bæredygtighed indgår som et tilbagevendende tema i den daglige undervisning. I vores have står et stort halmhus, bygget af (bære)dygtige mennesker fra hele verden under ledelse af Steen Møller. I 2017 er Steen atter i front for endnu et byggeprojekt. Denne gang bygger vi et nyt off-grid halmhus, der selv genererer strøm, vand og varme - renser eget spildevand og er absolut affaldsfrit. Bygget i naturmaterialer - billigt og bæredygtigt - og "hviler i sig selv". Et eksperimenterende hus der peger ind i fremtiden. Udover byggeri og håndværk, fokuserer skolen på kunst, musik, genbrugsdesign, slowfood, yoga, friluftsliv og global forståelse mm.

Brenderup Højskole går forrest i kampen for at danske højskoler skal være bannerførere for grøn omstilling, når det kommer til folkeoplysning, -oplivning og dannelse.

I vores køkken bruger vi overvejende økologiske råvarer og skolen arbejder hele tiden med at blive bedre til bæredygtighed i vores daglige drift.

www.brenderuphojskole.com

tlf: 64 44 24 14

Fakta
Adresse:
Stationsvej 54, 5464 Middelfart, Syddanmark
Kontakt: Orla, Sussi eller Asger - Brenderup Højskole
Telefon: 64442414
Fax: 64442337

Send besked til side forfatter

Andre oplysninger

I De Grønne Sider:

I Øko-Kalenderen:

I Det Grønne Bibliotek:

I Den Grønne Opslagstavle:

I Det Grønne Arkiv:

Bæredygtighed og Omstilling – to højskolekurser

BRENDERUP HØJSKOLE HAR ÅBNET FOR TILMELDING TIL TO KURSER I 'BÆREDYGTIGHED OG OMSTILLING' - UGE 10 OG 11 - TILMELD DIG OG GÅ IKKE GLIP AF DISSE TO FORRYGENDE KURSER :) Vi ved, at det haster med omstillingen til bæredygtighed og det kræver viden og erfaring for, hvordan det kan [...]
Startdato: 4. marts 2018
Slutdato: 17. marts 2018
Arrangør(er):

Brenderup Højskole