1. Grønne Sider
  2. »
  3. Personer
  4. »
  5. Foredragsholdere
  6. »
  7. Aske Jonatan Kreilgaard
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Aske er kunstner og foredragsholder - bl.a. med foredraget:

"Du skal overleve - et europæisk epos af Aske Jonatan Kreilgaard"

Hvorfor vil den dengang 22 årige Aske Jonatan Kreilgaard forlade kæreste, job, uddannelse og give sine ejendele væk for at drage ud i verden? Han var tom indeni, og rejser derfor til fods igennem Europa, søgende efter noget, der kan skabe mening i hans ligegyldige tilværelse. Rejsen fører ham fra Danmark, igennem EU, til Frankrig og flygtningelejren The Jungle. Her kommer han tæt ind på livet af europæiske familier, der har et andet, men dog nært forhold til begreberne håb og fortabelse. Askes rejse bliver dermed også en følelsesmæssig erkendelsesrejse ind i sjælen på disse menneskeskæbner, der har brug for ham. Det bliver især børnene i flygtningelejren og de oplevelser han deler med dem, der lærer ham hvad rigtig sorg og glæde betyder.

Fyldt af indtryk starter han derfor organisationen R.Y.S, der tager sig af over 1000 uledsagede børn. Ved at hjælpe disse børn med at overleve livets hårde smerte, har den unge mand fundet hvad han rejste ud for at finde. Hans liv har dermed fået et formål og en mening. Som tilhører kommer vi altså helt tæt på problemerne i EU. Vi kommer derind hvor det gør ondt. Vi finder ud af hvad det vil sige at overleve når alt er skåret fra. Vi møder kraften i næstekærlighed og håb der kan få os igennem selv de værste ting i livet. Alt sammen noget der sætter vores eget liv i perspektiv.

“Hele forsamlingen var tryllebundet af hans beretning om sine oplevelser i den barske flygtningelejr "The Jungle" i Calais.. Aske Kreilgaard er et menneske med et stort hjerte. Og han har noget på hjerte. Det var alletiders oplevelse.” Jørgen Carlsen, forstander for Testrup Højskole “Foredraget var rørende, autentisk og ikke mindst tankevækkende. Man bliver mere bevidst om verdens situationen, og føler sig draget med, på hans rejse. ” Pernille, elev fra sundved efterskole “...Aske er en levende fortæller med sans for menneskeskæbner og et smittende engagement. Han havde salen i sin hule hånd..” Stig Bruun Jespersen, underviser på Kompetencehuset i Aarhus

Adresse:
Banevænget 22, ,
5270 Odense, Syddanmark
Kontakt: Aske Jonatan Kreilgaard
Mobil: 41 12 04 68
Hjemmeside:
Kategorier:

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Aske Jonatan Kreilgaard"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.