1. Grønne Annoncer
  2. »
  3. Folkets Øko-ideer & Opfindelser
  4. »
  5. Det flyder med plastik
You must be logged in to submit contact form

Er der fejl eller andet i vejen med denne side, bedes du indberette dette til moderator

Beskrivelse:

En tur i de danske skove viser, at problemet med plastik til stadighed er et stort problem

Jeg tænker, at det er fordi vi har nået et punkt, hvor vi desværre taler om at rydde op i plastikken mere end vi egentligt rydder op i plastikken.

Paradoksalt er det, at der aldrig har været mere fokus på plastik, men at det sjældent har været større problemer med det.

Går man en tur i Risskov nær Aarhus vil de finde adskillige stykker plastik for hver meter du bevæger dig. Det er ikke naturligt.

Vi skal have vendt denne tendens, det er ikke helt i orden, at vi kan tale så meget om det i den offentlige debat, og gøre så lidt ved det.

Der er flere instagrammere, der har sat luppen hårdt mod netop plastikindsamlingen og flere og flere firmaer gør også hvad de kan for at formindske plastikken.

Det er alt sammen en positiv ting, men det kan godt blive bedre, det kan godt blive meget bedre. Det gør det også fremadrettet. Det er jeg sikker på. Vi er bare desværre ikke nået dertil… endnu.

Rent konkret er der mange gode initiativer.

Det er blandt andet tanken om, at man kan tage en pose med ud, når man går en tur, for at samle plastik. Det er der adskillige influencers, som har gjort med stort held. Det kan gøres til en sjov konkurrence eller lignende.

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Jakob Erik"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Fandt 1 data
I Grønne Annoncer:
Fandt 8 resultater

Filibabba

Bæredygtighed og miljøbevidsthed er noget, der er særligt højt oppe på prioriteringslisten i nutidens samfund. Der er stille og roligt begyndt at udvikle sig [...]

I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.