1. Grønne Sider
  2. »
  3. Virksomheder / Leverandører
  4. »
  5. Café og bar
  6. »
  7. BaneGaarden
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Midt i København, på DSBs baneterræn, ligger et stykke ’uopdaget’ land med vild natur, brombærkrat, buske og gamle træer. En grøn verden fyldt med sanselighed og magi. Her er vi i gang med at udvikle et grønt fyrtårn, hvor æstetik, bæredygtighed, sundhed, planter, smagsoplevelser og naturlig sanselighed er omdrejningspunkt. Et fyrtårn lokalsamfundet begejstres over, og som turister hører om, undres over, besøger og vender tilbage til. Lokale, tilrejsende og politikere anvender stedet som inspiration, livsnydelse, forretning og bare et sted man må kopiere.

På BaneGaarden – midt i alt det grønne - ligger ni bevaringsværdige trælader i dårlig stand. De oser af liv og historier, som vi gerne vil værne om. En gang var de DSBs opbevaringslagre til træ, men de sidste 50 år har forfaldet tæret på dem, og særligt tagkonstruktionerne er hårdt ramt.

Vi vil over de næste par år  istandsætte alle ni lader med nænsom hånd og med respekt for de hænder der i tidernes morgen har bygget dem.

BaneGaarden giver dig mulighed for at udforske en række aktiviteter – både for hoved og hånd, høste viden om jordens ressourcer, økologi og bæredygtighed. Her er gaardbutik og spiselige økologiske, plantefokuserede oplevelser. Stedet samler på de nyeste spiselige planter, fermenteringsoplevelser, kombucha og kefir i mange afskygninger. BaneGaarden opleves som fremtidens mad; mere råt, flere planter, mere lokalt og så øser det af sin viden til dig, så du går inspireret hjem og vil mere bæredygtighed, fordi du pludselig ser det som en gave i stedet for et påbud. Alt sammen baseret på fællesskab og engagement, og som udfordrer den travlhed mange oplever i dagligdagen. Coffe to stay – not to go…

Du vil opleve at BaneGaarden bliver til på organisk vis over de næste par år - med tiden vil vi bl.a. etablerer den vildeste planteskole, et japansk tehus, vise bæredygtige byggematerialer og skabe rum for en masse unge iværksættere med fokus på bæredygtighed.

ANDRE OPLYSNINGER OM: "BaneGaarden"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.