1. Grønne Begivenheder
  2. »
  3. Bæredygtig Udvikling
  4. »
  5. Bæredygtighed – Modstandsdygtighed Festival
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Landsforeningen for Øko Samfund står bag Bæredygtighed & Modstandsdygtighed Festival; en måned lang festival med talks og workshops som løber fra 11.september - 11. Oktober 2020.

Festivalen ønsker at give konkrete og praktiske redskaber til at få bæredygtighed og modstandsdygtighed ind i hverdagslivet! Det smukke Sydfyn vil danne rammen for denne oplevelse, mens sensommeren og efteråret bringer os modne æbler og svampe i skovbunden! Skal du med?

Læs mere om festivalen, programmet, oplægsholdere og din køb billet på vores hjemmeside:
https://bæredygtighed-modstandsdygtighed.dk

Om Festivalen her:
Mens sensommeren og efteråret tryller modne æbler og svampe frem, tryller Sydfyn en månedlang læringsfestival frem som løber fra d. 11. september - 11. oktober 2020!

Festivalen ønsker at give dig konkrete og praktiske redskaber til at få bæredygtighed og modstandsdygtighed ind i hverdagslivet!

Det smukke Sydfyn vil danne rammen for denne oplevelse.

Festivalen er bygget op omkring 7 tracks som udforsker det bæredygtige, modstandsdygtige hverdagsliv fra forskellige vinkler. Hvert track består af talks og workshops, og der er sammensat et sprødt program med nationale og lokale foregangs personer inden for hvert område.

De 7 tracks er:

DYRK
Her lærer du at dyrke mad på det areal du nu har - i vindueskarmen, i parcelhushaven, i den store baghave eller på en mark!

SANK-LAV-SPIS
Her lærer du at samle mad ude i naturen og tilberede det, så det kan fylde en god del af din hverdagskost!

INDRE OMSTILLING
Det som sker ude i verden sker også inde i os selv. Du vil opleve dette Track som et retreat - naturens spaophold - hvor vi kigger indad, vitaliserer vores relation til naturen og menneskene omkring os.

PREPPING
Her lærer du praktiske og håndgribelige værktøjer til at tørre, fermentere, sylte og alt derimellem; simpelthen hvordan vi opbevarer alt det høstede.

ØKONOMISK OMSTILLING
Her kigger vi på cirkulær økonomi, at omstille gældfrihed, egen økonomi, bytte, selvforsyning m.v.; at tænke alternativt om vores økonomi. Vi kigger på metoder og ændringer der er tilgængelige for alle.

ZERO WASTE
Dette track giver dig redskaberne til at lave dine egne produkter - om det er essentielle hverdagsting eller mere luksuriøse produkter. Sæbe, tandpasta, vaskepulver, kropsolier - alt sammen af det vi har inde for rækkevidde!

FÆLLESSKABENDE
Dette track vil som afslutning på hvert af de øvrige seks tracks skabe rammerne om en række samtalesaloner, som giver mulighed for at mødes med de andre festivaldeltagere og sammen indgå i meningsfulde samtaler omkring refleksioner fra festivalen, diskutere løsninger til omstilling, og skabe et fundament for fremtidigt fællesskab!

ONLINE - Alle tracks med deres talks og workshops vil være frit tilgængelige som webinars på vores hjemmeside. Så har du ikke mulighed for at komme til Sydfyn, kan du opleve hele festivalen online.

Du kan læse mere om festivalen, se programmet og købe din billet på www.bæredygtighed-modstandsdygtighed.dk

Du kan følge med på vores facebook og instagram:

Facebook side: https://www.facebook.com/Baeredygtighed.Modstandsdygtighed

Instagram: @modstandsdygtig.festival

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/330137921694261/

ANDRE OPLYSNINGER OM: "ÅRSMØDE 2020"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Fandt 1 data

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Fandt 1 data