1. Grønne Sider
  2. »
  3. I praksis
  4. »
  5. Demonstrationsprojekter
  6. »
  7. Vestjyllands Højskole
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Kort sagt så er vi inspireret af Grundtvig. Vi er en almen-kreativ folkehøjskole med plads til 70 elever på de lange højskolekurser og lidt flere på ugekurserne. Vores elever på både lange og korte kurser er danske og internationale elever. Vi har ofte elever fra hele verden, med overvægt af danske elever.

I vores kreative og hjemmelige hus og sammen med vores lærere, alle sammen professionelt udøvende kunstnere, sætter vi rammerne for, at du kan udvikle dine evner og din horisont. Og din verden.

Spændt ud mellem kunst og læring og med en økologisk iværksætter praksis som platform, ser vi det hele menneske. Og de sammenhænge som det indgår i - lokalt, nationalt og internationalt. Når landskabet er fladt, kan man nemlig godt tænke langt – og højt.

Vi bevæger os dagligt i et internationalt miljø, hvor vi veksler mellem engelsk og dansk på en fleksibel og uformel måde. Højskolen er et sted, hvor kulturer mødes, så vi alle bliver klogere. Samtidig vægter vi inklusion højt, så er du ikke stærk i engelsk er det afgørende for os, at det ikke bliver en udfordring.

Vestjyllands Højskole er en grøn og økologisk højskole med egen vindmølle.
Underviser bl.a. i "Økologisk igangsætter - Bæredygtig handling.

På Vestjyllands Højskole har vi oprettet en økologisk iværksætter linje. En folkelig uddannelse hvor vi helt konkret tager udgangspunkt i netop dem vi er og hvor vi er.

Vi vil focusere på:
Naturligt byggeri
Økologisk havebrug
Alternativ energi
Ressource håndtering
Fusionskøkken
Genbrugsdesign
Økologisk filosofi

Øvrige fag:
Linjen kan uddybes med Billedkunst, dans musik, performance, keramik, skrive og fortælleværksted, vidiokunst, stemmetræning, stomp/rap percusion, kommunikation og kropssprog,filosofi,fortælling/myte/eksistens, sport og udeliv, ridning,litteratur,kor.

ANDRE OPLYSNINGER OM: "ss73pdditokl"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.