1. Grønne Sider
  2. »
  3. Personer
  4. »
  5. Foredragsholdere
  6. »
  7. Benny Madsen – Ren mad og ernæringskonsulent Mr Superfood
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:
Jeg vejleder i, hvordan man vha. juicedetox og livsstilsændringer opnår et sundt liv baseret på økologisk plantemad, juice, smoothies og superfoods.
Biography

Manden bag Mr. Superfood hedder Benny Madsen, han er tidligere højt profileret Michelinkok, og er nu omvendt til et liv baseret på økologi, plantebaseret kost og juicing.

Benny Madsen blev uddannet kok i 2008, og har siden da arbejdet på anerkendte restauranter både i Bruxelles, London og København. Benny Madsen har bl.a. arbejdet i 3 år på Michelinrestauranter, herunder også under Gordon Ramsey.

Benny Madsen fik for alvor øjnene op for fordelene ved juicing i 2014, da han tog en 30 dages intensiv kur udelukkende bestående af friskpressede økologiske grøntsags- og frugtjuicer. Efter at have været ramt af stress og usund livsstil, oplevede han på egen krop de helbredsmæssige fordele ved at juice. I dag har Benny Madsen taget afstand fra den kokkeverden han er uddannet i, og lever udelukkende af juice og økologisk plantebaseret kost.

Mr. Superfood siger: “Vi lever i en jungle af negativ energi og giftige kemikalier. Derfor har jeg valgt at dedikere mit liv til, at finde en sund sti gennem junglen af dårlig livsstil og giftig mad. Denne vej har jeg fundet gennem juicing og plantebaseret kost. Kroppen kan helbrede sig selv, hvis bare den får mulighed for det, og det hjælper juicen med til.”

Priser
Gratis indledende screening samtale. Alle forløb er individuelt tilpasset. Mr. Superfood afholder workshops, individuel coaching og foredrag. Priser opdateres snart på hjemmesiden. Ring for yderligere info - 42 20 47 82.
Adresse:
Sankt Jørgens Vej 7 st. tv., ,
5700 Svendborg, Syddanmark
Kontakt: Benny Madsen
Mobil: 42 20 47 82
Kategorier:

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Benne Madsen"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.