1. Grønne Sider
  2. »
  3. Organisationer
  4. »
  5. Diverse organisationer
  6. »
  7. Alternativet
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Alternativet er et generøst, handlingsorienteret internationalt parti med særligt fokus på SERIØS BÆREDYGTIG OMSTILLING, EN NY POLITISK KULTUR OG FÆLLESSKABETS OG DEN ENKELTES ENTREPRENANTE SKABERKRAFT. Et parti, der har modet til at forestille sig en radikal anderledes fremtid.

Alternativet er mere end et parti. Det er også en politisk bevægelse og en kulturel stemme. Sammen vil vi arbejde for at genfinde en dynamisk balance med os selv og den planet, vi bor på. Det vil kræve, at vi har modet til at UDFORDRE DET NUVÆRENDE VÆKSTBEGREB OG DEN ØKONOMIFORSTÅELSE, der i dag er den globalt fremherskende.

Alternativet vil som parti prioritere at udvikle seriøse overgangsscenarier – både miljømæssigt, økonomisk, socialt og kulturelt – så ambitionen om et bæredygtigt samfund ikke bliver oplevet som en trussel mod borgernes personlige frihed eller et stilstandssamfund uden indre dynamik. Det skal opleves som en vital politisk vision, der er GARANT FOR, AT VORES BØRN OG BØRNEBØRN BLIVER FØDT IND I EN BEDRE VERDEN, END DEN VI SELV BLEV FØDT IND I. Hvor vi øger livskvaliteten for den enkelte, samtidig med at vi sænker vores forbrug af klodens begrænsede ressourcer.

Alternativet er startet i Danmark med stærke kulturelle og politiske bånd til de øvrige nordiske lande. Det er her, vi juridisk har hjemme, men alle i verden kan blive en del af partiet og den politiske bevægelse, Alternativet er. Den viden og de politiske strategier, der løbende vil blive produceret i regi af Alternativet, vil selvfølgelig blive stillet TIL RÅDIGHED FOR ALLE, der har lyst til at arbejde med demokratisk dialog og bæredygtig udvikling.

“EN VITAL POLITISK VISION (…) HVOR VI ØGER LIVSKVALITETEN FOR DEN ENKELTE, SAMTIDIG MED AT VI SÆNKER VORES FORBRUG AF KLODENS BEGRÆNSEDE RESSOURCER.”

Alternativet vil derfor som en af sine første opgaver skabe en social åben, mangfoldig og netværksbaseret digital og fysisk platform, hvor viden, kontakter og alternative politiske rollemodel-eksempler kan blive delt og videreudviklet PÅ TVÆRS AF VERDENSDELE, LANDE, BYER OG KLASSISKE PARTIIDEOLOGISKE SKEL. Sideløbende med opbygningen af den digitale platform vil en tilsvarende fysisk platform blive etableret.

Endelig er det vigtigt for Alternativet at understrege KULTURENS OG KUNSTENS BETYDNING OG ROLLE FOR UDVIKLINGEN AF ANDRE LIVSVÆRDIER OG LIVSSTRATEGIER END MATERIELT FORBRUG OG ØKONOMISK RIGDOM. Derfor vil der igennem alle Alternativets politiske forslag, arrangementer og konkrete handlinger løbe en stærk kulturel og kunstnerisk åre, som skal være med til at skabe både nerve, dynamik og frihedsfornemmelse i alt det, vi siger, gør og anbefaler.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

I menuen til venstre (eller nedenunder, hvis du er på mobilen) kan du forhåbentlig finde alle de kontaktoplysninger du søger, uanset om du ønsker at diskutere holdninger med vores politiske ledelse, melde din interesse som aktiv eller komme i kontakt med vores faste medarbejdere på den grønne gang eller på Landssekretariatet.

Er du i tvivl om hvem, du skal henvende dig til, så kontakt endelig vores landssekretariat.

De træffes på telefon +45 71 79 18 64

Man-tors: 12-16
Fredag: 9-13
Lør-søn: Lukket

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Alternativet"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Fandt 1 data

Bæredygtig Landbrug

Nogle ting har vi alle sammen til fælles: Vi spiser mad, vi drikker vand, og vi indånder den luft, der omgiver os. Mad, vand [...]
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Fandt 1 data

Bæredygtig Landbrug

Nogle ting har vi alle sammen til fælles: Vi spiser mad, vi drikker vand, og vi indånder den luft, der omgiver os. Mad, vand [...]

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.