1. Grønne Annoncer
  2. »
  3. Folkets Øko-ideer & Opfindelser
  4. »
  5. Den grønne omstilling
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

I dag er mange virksomheder tvunget ud i at kigge nærmere på hvordan de kan omstille sig til en grønnere tanke- og produktionsgang. Vi må alle bidrage og være en del af at leve grønnere og tænke mere på miljøet, for at jorden også er et godt og beboeligt sted for kommende generationer, selv mange år efter vi ikke er her længere. Jeg er personligt, stor fan af Peter Ingemans program over DR, "Fremtiden ifølge Ingemann". Jeg er især interesseret i de virksomhedsbesøg, der gør i udviklingen af grønnere produkter og services. Det er super fedt at der er så mange virksomheder, verden over, der på daglig basis arbejder for at skabe bedre og mere miljøvenlige løsninger indenfor netop deres branche. Når man kigger på virksomhederne ude i den store verden og de som er portrætteret i "Fremtiden ifølge Ingemann" er det store virksomheder. Dette virker dog heller ikke så underligt at der tages udgangspunkt i disse virksomheder, når man tager i betragtning at de største virksomheder som regel også laster miljøet og jordens ressourcer mest. Det glædelige er når de store virksomheder går forrest som rollemodeller og viser vejen for de mindre. Det er store ord, når man hører fuldvoksne virksomheder som Adidas melde ud, at de fra 2024 kun vil benytte genanvendeligt plast i deres produktion af sko.

Ej at forglemme lille Danmark

Selvom vi danskere er en lille folkefærd og geografisk blot er en prik på det store verdenskort, er vi på mange måder foran. Jeg synes især, vi kan være stolte på energiområdet. Danmark er jo en gigantisk spiller på markedet indenfor vindenergi, vi producerer og opstiller ikke bare vindmøller på dansk grund, men også ude i den store verden såvel til lands som til vands. Nogle erhverv mærker den grønne bølge mere end andre, men vi kan alle være med til at skabe grobund for en mere miljøvenlig fremtid ved at begynde allerede i dag.

Bæredygtighed begynder idag

Man hører tit folk omtale de miljøvenlige initiativer som noget der først skal starte et lille stykke ude i fremtiden. Virkeligheden fungerer bare lidt anderledes, for jo længere vi venter des mere fremskynder vi miljøets nedbrydning. Vi kan allerede i dag begynde at tænke mere grønt ved blot at få indarbejdet rutinerne i vores hverdag. Jeg er selv storforbruger af grøn te og tænker meget over hvilken te jeg køber. Jeg baserer ikke alene mit køb ud fra at teen er økologisk. For mig starter bæredygtighed allerede ved dyrkningen af teen, at det er foregået under gode forhold for såvel miljøet som arbejdskraften og helt frem til produktet er i forbrugerens hænder.

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Sofie Pedersen"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Fandt 3 resultater

Vores tur til Aarhus

Jeg har tidligere her på siden berettet meget om hvordan vi i min familie benytter naturen. Det vil jeg gerne forsøge at gøre igen, [...]
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Fandt 3 resultater

Vores tur til Aarhus

Jeg har tidligere her på siden berettet meget om hvordan vi i min familie benytter naturen. Det vil jeg gerne forsøge at gøre igen, [...]

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.