1. Grønne Annoncer
  2. »
  3. Folkets Øko-ideer & Opfindelser
  4. »
  5. Hund i naturen
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Det her er et emne, som jeg brænder meget for. Det handler om hunde og det handler om naturen. Men det handler mest af alt om folk, der ikke respekterer andre folks brug af naturen fordi de insisterer på at have løstgående hunde rendende rundt omkring. De insisterer på at deres hunde har lige så meget ret til skov og natur som mennesker... og det er jeg ikke helt sikker på er rigtigt.

Derfor vil jeg gerne tilbyde folk en vej til at de kan lære deres hunde bedre at komme når de kalder - lad os kalde det hundetræning. Jeg gør det fordi jeg selv elsker hunde, og fordi jeg gerne vil se dem have det godt i sameksistens med deres tobenede venner. Så vi sammen kan holde af naturen.

At træne en hund til at komme når man kalder

  • Er en process der gerne skal starte fra hunden er ca. 9 uger gammel
  • Er en process der godt kan tage lang tid
  • Er en process der bliver kompliceret af udenoms forstyrrelser (hunde af det modsatte køn, kør, biler, mennesker, mad, drikke, vand, you name it)

At træne din hund til at komme når man kalder er ligeledes

  • Det vigtigste du overhovedet kan lære din hund

At træne din hund til at komme når man kalder...

Din hund er nødt til at tænke på det at komme når man kalder som en vane. Det skal være den første den overhovedet overvejer, når du kalder på den. Det kræver 1000'vis af repetitioner, at hidkalde din hund. Derfor er det også en god ide, at træne hver eneste dag. Til det til sidst batter noget.

Der er ikke nogen magisk vej til succes, der er ikke nogen magisk process, som lærer dig hvad du har brug for at vide. Det handler alt sammen om at øvelse gør mester. Både for dig og din hund.

En anden observation man kan gøre sig i naturen omkring hunde, er at de har en tendens til at larme helt vildt. Mere specifikt så gør de af alt og alle. Derfor vil jeg gerne henvise til denne guide, hvor du kan lære at stop gøen

ANDRE OPLYSNINGER OM: "John Hansen"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Fandt 5 resultater
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Fandt 5 resultater

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.