1. Grønne Annoncer
  2. »
  3. Folkets Øko-ideer & Opfindelser
  4. »
  5. Kvantitet frem for kvalitet – Tænk før I køber
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Der er i dagens Danmark kommet en tendens til, at vi "køber og smider ud", prøver os ad og generelt har det lidt skidt med en tilgang til miljøet som kræver ret meget af os selv. Derfor vil jeg gerne, i dag, opfordre til at vi køber kvalitet og noget som holder i længden, i stedet for det som jeg kalder "Wish produkter".

Wish produkterne dækker over den type produkter som fås på Wish. Her er der tale om produkter som er af ringe eller livsfarlig kvalitet, men som til gengæld ikke koster noget. Disse er et produkt af kummerlige arbejdsforhold i Kina, som udmynter sig i nogle produkter som ikke er godkendt til noget herhjemme.

Det same gør sig gældende i alle faser af livet. Når I bygger hus - byg i materialer som holder godt og længe, lad være med at købe noget skod. Det er dårligt for jer, det er dårligt for de næste der skal benytte huset og det er især dårligt for miljøet

  • Brug genbrugsmaterialer - Rigtig mange ting kan genbruges. Her tænker vi blandt andet på mursten, træ, muslingeskaller og deslige. Der bliver revet rigtig mange gamle bygninger ned, hvor man kan benytte de gamle mursten til at bygge nyt med. Det er ganske sikkert også billigere.
  • Kig, mærk og rør ved tingene i virkeligheden inden I køber dem. Hvis I skal have nyt badeværelse, så besøg et sted at kigge på badeværelses produkterne  inden i investerer i armaturer - så er I sikre på at få noget I er glade for og noget som I ikke har lyst til at skifte ud inden for de næste mange år. Der ligger utallige badeværelses showrooms rundt omkring i det ganske land og det er mega givende at komme ud og prøve produkterne inden
  • "at være grøn" er i mange tilfælde behæftet med ganske sund fornuft - det vil sige at hvis du ikke hele tiden køber nyt, handler på DBA.dk og i øvrigt køber kvalitet, så er du kommet rigtig langt i den grønne omstilling.

Der er mange flere tips jeg kunne dele ud af her på bloggen - og det har jeg valgt at gøre herunder

  • Hvis I skal eje en bil, så invester i en elbil. Det er bare bedre for miljøet - faktisk udleder en elbil rigtig meget mindre strøm end selv de mest effektive dieselbiler henover deres levetid. Ligeledes bliver der mere og mere belæg for at købe en elbil henover de kommende år, da Danmark opfører flere og flere vindmøller og de bliver mere og mere effektive.
  • Køb en energieffektiv opvasker, vasker og tør tøjet uden tumbler. I kan spare rigtig mange penge ved at købe energieffektive hård hvidevarer og i øvrigt kun bruge dem når det er strengt nødvendigt.
  • Køb en bil der kører langt på literen - og spar penge. Faktisk kan I få den årlige ejerafgift helt ned i 330 kr. per halvår. Her gælder det om at købe en bil der er indregistreret før oktober 2017 for at få glæde af denne rabat.
Adresse:
Aarhus, Midtjylland

ANDRE OPLYSNINGER OM: "John Hansen"

I Grønne Sider:
Beklager, ingen data.
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Beklager, ingen data.
I Grønne Annoncer:
Fandt 5 resultater

Hund i naturen

Det her er et emne, som jeg brænder meget for. Det handler om hunde og det handler om naturen. Men det handler mest af [...]
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Beklager, ingen data.

I Den Grønne Opslagstavle:

Fandt 5 resultater

Hund i naturen

Det her er et emne, som jeg brænder meget for. Det handler om hunde og det handler om naturen. Men det handler mest af [...]

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.