1. Grønne Sider
  2. »
  3. Organisationer
  4. »
  5. 92-gruppen
  6. »
  7. Rådet for Grøn Omstilling
You must be logged in to submit contact form
Beskrivelse:

Rådet for Grøn Omstilling er en uafhængig miljøorganisation, der arbejder for at fremme en grøn og bæredygtig omstilling af samfundet. Det gør vi ved at skabe og formidle viden om grønne løsninger og ved at påvirke politikere, virksomheder og borgere til at træffe grønne valg.

Vi har fokus på en lang række emner inden for klima- og miljødagsordenerne. Det har vi, fordi de hver især er vigtige, og fordi de hænger sammen, hvilket betyder, at vi står bedst ved at tænke på tværs og finde løsninger, der bringer os helt i mål på alle de grønne fronter.

Den grønne omstilling kræver solid viden om de tekniske, regulatoriske og adfærdsmæssige udfordringer, og her byder vi ind med højt fagligt niveau, stor erfaring og en sund samarbejdsorienteret tilgang. Vi deltager aktivt i den offentlige debat og taler miljøets og klimaets sag.

Vi har været på den grønne bane i mere end 25 år og har bidraget med viden, løsningsforslag og folkelig oplysning og debat, der tilsammen har været med til at trække samfundet i en grønnere og mere bæredygtig retning. Og vi bliver ved, fordi vi drives af troen på et bedre og grønnere samfund uden forurening og uoverskuelige klimaforandringer.

Læs om vores projekter her: http://rgo.dk/udvalgte-projekter/

ANDRE OPLYSNINGER OM: "Det Oekologiske Raad"

I Grønne Sider:
Fandt 1 data
I Grønne Begivenheder:
Beklager, ingen data.
I Grøn Vidensbank:
Fandt 96 resultater
I Grønne Annoncer:
Beklager, ingen data.
I Grønt Arkiv:
Beklager, ingen data.

ANDRE OPLYSNINGER

I De Grønne Sider:

Fandt 1 data

I Den Grønne Kalender:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Bibliotek:

Fandt 96 resultater

I Den Grønne Opslagstavle:

Beklager, ingen data.

I Det Grønne Arkiv:

Beklager, ingen data.