Mine favoritter Print side Tilføj Favorit

Afrika Kontakt

Info
Beskrivelse:

Afrika Kontakt blev dannet i 1978 af en række danske partier, fagforeninger og organisationer, som ønskede at gøre en fælles indsats mod kolonialisme og undertrykkelse i landene i det sydlige Afrika. Med befrielserne i Angola, Mozambique og Zimbabwe kom Afrika Kontakts arbejde i stigende grad til at dreje sig om kampen mod apartheid i Sydafrika. I mange år arbejdede Afrika Kontakt for en økonomisk og kulturel boykot af det hvide mindretalsstyre i Sydafrika. Siden valget i 1994 har Sydafrika Kontakt arbejdet med information fra hele det sydlige Afrika. Grundlaget for Afrika Kontakts aktiviteter fremgår af Vision for Afrika Kontakt:

Afrika Kontakt arbejder i solidaritet med folkelige bevægelser i Afrika og støtter disse bevægelsers mobilisering og kamp for at sikre sig økonomiske, demokratiske og sociale rettigheder.

Afrika Kontakt arbejder for en ændring af politiske magtforhold og fordeling af samfundets ressourcer, for derved at bidrage til en ny og mere retfærdig global udvikling, der gavner Afrikas befolkninger.

Afrika Kontakt værdsætter den frivillige indsats som væsentlig drivkraft i sit arbejde.

Emneord:   
Fakta
Adresse:
Vibevej 31, st, 2400 København, Hovedstaden
Kontakt: Morten Nielsen
Telefon: 35 35 92 32
Mobil: 25 39 65 57
Hjemmeside:

Efterlad en kommentar

Andre oplysninger

I De Grønne Sider:

Fandt 0 sider

I Øko-Kalenderen:

Fandt 1 indhold

GRO Festival for mad & klima

Oprettet: 28. februar 2019

Mad, klima og bæredygtighed – Debatter, talks, workshops og smagsprøver.
I bededagsferien, fredag den 17. og lørdag den 18. maj 2019, afholder Afrika Kontakt og Landsforeningen Levende Hav en festival om madsuverænitet, klima og bæredygtighed langs Havnegade i København.

Startdato: 17. maj 2019
Slutdato: 18. maj 2019

I Det Grønne Bibliotek:

Fandt 0 sider

I Den Grønne Opslagstavle:

Fandt 0 sider

I Det Grønne Arkiv:

Fandt 2 sider

Modstand & Alternativer

Oprettet: 19. februar 2019
Verden er globaliseret og eliten er mere og mere velorganiseret på globalt plan. Hvad gør vi ved det? Hvordan skaber vi en global modstandsbevægelse, der støtter lokale kampe og samtidigt løfter hinanden på tværs af grænser og problematikker? Den 17. Marts 2019, afholder Afrika Kontakt konferencen “Modstand [...]
Startdato: 17. marts 2019
Slutdato: 17. marts 2019
Arrangør(er):

Afrika Kontakt