Detaljer

Mine favoritter Print side Tilføj Favorit

Afrika Kontakt

Info
Beskrivelse:

Afrika Kontakt blev dannet i 1978 af en række danske partier, fagforeninger og organisationer, som ønskede at gøre en fælles indsats mod kolonialisme og undertrykkelse i landene i det sydlige Afrika. Med befrielserne i Angola, Mozambique og Zimbabwe kom Afrika Kontakts arbejde i stigende grad til at dreje sig om kampen mod apartheid i Sydafrika. I mange år arbejdede Afrika Kontakt for en økonomisk og kulturel boykot af det hvide mindretalsstyre i Sydafrika. Siden valget i 1994 har Sydafrika Kontakt arbejdet med information fra hele det sydlige Afrika. Grundlaget for Afrika Kontakts aktiviteter fremgår af Vision for Afrika Kontakt:

Afrika Kontakt arbejder i solidaritet med folkelige bevægelser i Afrika og støtter disse bevægelsers mobilisering og kamp for at sikre sig økonomiske, demokratiske og sociale rettigheder.

Afrika Kontakt arbejder for en ændring af politiske magtforhold og fordeling af samfundets ressourcer, for derved at bidrage til en ny og mere retfærdig global udvikling, der gavner Afrikas befolkninger.

Afrika Kontakt værdsætter den frivillige indsats som væsentlig drivkraft i sit arbejde.

Emneord:   
Fakta
Adresse:
Vibevej 31, st, 2400 København, Hovedstaden
Kontakt: Morten Nielsen
Telefon: 35 35 92 32
Mobil: 25 39 65 57
Hjemmeside:

Send besked til side forfatter

Andre oplysninger

I De Grønne Sider:

I Øko-Kalenderen:

I Det Grønne Bibliotek:

I Den Grønne Opslagstavle:

I Det Grønne Arkiv: